Det er godt å være norsk i Danmark

Som noen av dere kanskje har merket har jeg vært borte en liten stund. Har nemlig feriert i herlige Danmark - og jeg kan atter en gang bekrefte at det er godt å være norsk i Danmark. Gikk mine første steg på dansk jord og siden den gang har vi besøkt Danmark et par ganger i året! 

Vi bodde i år, som tidligere år, på Skallerup Seaside Resort. Stedet ligger idyllisk til kun en halvtimes kjøretur fra Hirtshals. Dette er virkelig et nydelig sted! På feriesenteret er det tid og rom for å være aktiv, men også til å slappe av. Denne gangen spilte jeg badminton et par ganger sammen med pappa, koste meg i badeland og dro på løpeturer. Mamma tok meg også med på spa, noe jeg satt utrolig pris på. Det ble en hel ettermiddag med avslapping og ro. Man merker hvor godt det faktisk er å la alt stress fare bort og rett og slett bare puste. Frisk frukt, hylleblomstsaft, dampbadstuer, boblebad, varme bassenger, massasje og hudbehandlinger gjorde dagen herlig. Hverdagsluksus!

Vi fikk også besøkt de utrolig vakre byene Hjørring og Aalborg! Her ble det både tid til litt shopping, kafébesøk på blant annet Starbucks og hyggelige familiestunder. Allerede nå savner jeg alt ved Danmark. Ser virkelig frem til neste tur! Håper dere alle har hatt en superfin ferie til nå - eller skoleuke! // Har du reist noe sted i ferien? // Liker du å feriere i Danmark?

- Anna7 kommentarer

Hege

04.10.2013 kl.22:29

Så pene bilder! Jeg har ikke dratt noe sted i ferien!:)

kajsap

04.10.2013 kl.22:35

Ja, jeg elsker danmark! Men forrige tur var ikke bra! Som vegetarianer er det lite mat å finne på det område jeg var, var bare pølser, pølser, pølser overalt! Så gikk i rundstykker og alkohol på kveldene, hehehe.. Men var en bra tur da, takket være, kjæresten som som regel pleide å finne noe jeg kunne spise og lagde litt liv sammen med stefaren min og onkelen min :D

Chlo

04.10.2013 kl.22:38

Kjempefint i Danmark! Har vært der to ganger, ble virkelig forelsket i København!! :) Vil tilbake.

Heidi Nathalie Fotografi

04.10.2013 kl.23:37

Å, så herlige bilder! Danmark er så fint!

DINAAM - KOMMENTERER TILBAKE

04.10.2013 kl.23:59

herlige bilder! :)

sarai94

05.10.2013 kl.09:08

Ja, jeg synes Danmark er superduper :D ikke lang reise, men flott natur og masse som skjer. Bildene dine var fantastiske forresten :D

xx Siri

Natalie

05.10.2013 kl.23:26

Hei:)kjempe fine bilder å fin blogg<3

Skriv en ny kommentar

Kornelia - Heisann! Jeg er ei jente på 13 år fra en lite by kalt Arendal. Mye av fritiden min går bort til seiling, dans, foto og mote. Fortiden tar jeg bildene mine med Nikon d7100, et kamera jeg er svært fornøyd med!Anna Sofie - Heihei! Jeg er en 14 (snart 15) år gammel jente fra sørlandsbyen Arendal. Er veldig interessert i dans, foto, interiørdesign og mote. Sitter i distriktskomiteen for Operasjon Dagsverk og i fylkesstyret for Elevorganisasjonen i Aust-Agder. Tar bilder med Canon EOS 600D.


hits