Bokanbefaling - Divergent

Heisann! Siden jeg er så utrolig glad i å lese bøker, og dermed følger med på mange bok-kanaler på youtube, har jeg blitt anbefalet bøkene Divergent og Insurgent overalt! Så da kom jeg fram til at jeg burde få kjøpt meg Divergent & Insurgent. De fem siste dagene har jeg lest meg gjennom begge bøkene, noe jeg overhodet ikke angrer på at jeg gjorde. Det var mange stunder jeg ble helt slukt ned i boka, og å legge den ned for å sove, var ikke på tale!  Bøkene har blitt oversatt til norsk nå, så her har du ingen unskyldninger! Har også hørt at Divergent skal komme ut som film i begynnelsen av 2014 -gleder meg!

Divergent er en spenningsroman om et klassesamfunn der alle hørere hjemme i en av de fem kastene. Når du blir 16 år tar du en talentprøve, som viser hvilke evner du har og hvilken fraksjon du passer inn i. Da kan du enten velge å bli hos familien, eller dra til en av de andre delene i byen, basert på dine evner og din person. Dem fem fraksjonene er: uselvisk, sannferdig, Fredsommelig, Lærd og Fryktløs. - hentet herfraHar du lest bøkene? Har du hørt om dem? 

♥ Kornelia

Les mer i arkivet » September 2013 » Juni 2013 » Mai 2013
Kornelia - Heisann! Jeg er ei jente på 13 år fra en lite by kalt Arendal. Mye av fritiden min går bort til seiling, dans, foto og mote. Fortiden tar jeg bildene mine med Nikon d7100, et kamera jeg er svært fornøyd med!Anna Sofie - Heihei! Jeg er en 14 (snart 15) år gammel jente fra sørlandsbyen Arendal. Er veldig interessert i dans, foto, interiørdesign og mote. Sitter i distriktskomiteen for Operasjon Dagsverk og i fylkesstyret for Elevorganisasjonen i Aust-Agder. Tar bilder med Canon EOS 600D.


hits