Dagens høst antrekkstrikkegenser brave soul // skjerf outlet // bukse dr. denim // veske  h&m // sko converse 

Hva synes du om antrekket? Kunne du ha gått med det selv? 

 

- Korenlia 

Antrekk 30. September tjuetrettenjakke bik bok // genser & lue gina tricot // bukse vero moda // sko converse 

Onsdagens antrekk; shades of simple

Sommeren er enda ikke kommet til Arendal - så det er fremdeles deilig å vandre rundt i bukser, gensere og vårjakker. Denne tiden er i mine øyne en av de beste i løpet av året. Ute er det blitt fint og grønt, men man kan samtidig ikle seg litt mer lune klær. Men for all del - som alle andre gleder jeg meg masse til sommer og skolefri. Kun 13 dager igjen i dag, elsk! 
Dongrijakke Wrangler (Broren til Kornelia sin),  Genser h&m,  Bukse BIK BOK,  Veske h&m,  Sko Toms

Hva synes du om antrekket? Hvordan er været hos deg for tiden?

Anna Sofie

Gårsdagens : frizzy and blue

Heisann ♥ Som nevnt i forrige innlegg var jeg og Anna på kafé med mødrene våre i går. I mens mødrene våre kaklet i vei, dro jeg og Anna ut for å ta noen outfitbilder! Det tok jammen meg lang tid før vi fant en någelundene fin bakgrunn, og til slutt endte vi opp i en liten park. Prøvde meg på en ny frisyre i går, som jeg i grunn likte meget godt! Hadde sovet med en pariserflette, og tok den ut før jeg dro på kafébesøket. Følte at denne frisyren var veldig sommerlig, så dette er nok noe jeg kommer til å gå mye med i sommer!bukse Vero Moda, skjorte arvet av broren min, sko Eurosko(?), veske Emil Arctander

Hvilke farger preger ditt antrekk i dag? Hvilket klesplagg likte du best?

♥ Kornelia 

 

Les mer i arkivet » Oktober 2013 » September 2013 » Juni 2013
Kornelia - Heisann! Jeg er ei jente på 13 år fra en lite by kalt Arendal. Mye av fritiden min går bort til seiling, dans, foto og mote. Fortiden tar jeg bildene mine med Nikon d7100, et kamera jeg er svært fornøyd med!Anna Sofie - Heihei! Jeg er en 14 (snart 15) år gammel jente fra sørlandsbyen Arendal. Er veldig interessert i dans, foto, interiørdesign og mote. Sitter i distriktskomiteen for Operasjon Dagsverk og i fylkesstyret for Elevorganisasjonen i Aust-Agder. Tar bilder med Canon EOS 600D.


hits