Friluftsmennesker

I dag var jeg, Agnes, Roselyn og mamma på tur til et flott sted kalt hove. Det var ikke mange kilometerne vi gikk, men vi tok en god del med bilder! Det er så flotte farger på høsten, noe jeg elsker! Alt blir så mye mer fotogent og morsomt! Etter vi kom litt lengre inn i skogen, satt vi oss ned på en lun plass og spiste nybakte rundtstykker med syltetøy. Det er ikke ofte jeg går på tur, men alt blir så mye mer gøy med gode venninner og et kamera å ta bilder med! Håper virkelig dette kan gjentas! 


Roselyn, meg & Agnes


//Hva har du gjort i dag? 

-Kornelia

 

Endelig helg!

Jeg tror absolutt jeg ikke er den eneste som er glad for at det endelig er blitt helg! Har hatt en ganske hektisk uke med mye skolearbeid - så det skal bli deilig å kunne få slappe av litt! Dagen i dag har gått med til ballettrening og matlaging. I dag var min første trening med klassisk 3 jr. på en stund. Det hele endte opp med å bli relativt interessant! Med tanke på at jeg har gått glipp av 4 treninger, var det mye nytt. Heldigvis gikk det meste bra, og jeg ser allerede frem til neste trening! ♥

I morgen har jeg ikke så altfor mange planer. Tenker å få ryddet og vasket rommet, unnagjort litt øving til musikkprøven vi har neste uke og muligens også få truffet Kornelia. Håper dere alle får en herlig fredagskveld videre og en fin helg!

// Hva har du gjort i dag? // Hvordan ser din helg ut? //

- Anna 

 

 

 

Kakebesøk

Etter skolen i dag ble Simen og Agnes med ned til Rimi for å kjøpe Toro kakemiks (aldri fra bunnen av), for jeg fant nemlig en 50 lapp i jakkelomma. Vi dro deretter hjem til meg og bakte Brownie, og resultatet ble faktisk ganske bra denne gangen - ble ikke så deigete som den pleier, haha! Etter at kaken var satt inn i ovnen, dro vi ut for å ta en god del bilder. Er så hyggelig å ha masse koselige (noen litt rare) vennebilder lagret på pc-en, som jeg senere kan printe ut. Vi tok så mange bilder, at jeg tror nok det kommer et egent innlegg med dem i morgen. Tok noen bilder under baksten - og her er dem: 
En munter Simen gleder seg til å komme hjem til kake, haha! 

 

//Hva er din favoritt bakst? 

- Kornelia

Adele

Noe av det beste jeg vet er Adele sin musikk nå på høsten. Jeg vet ikke hvorfor, men mange av sangene hennes får meg i et godt høsthumør, og sangene er jo fantastisk fine. Hun topper listene mine suverent!  Hun er desidert en av mine favoritt artister!


 Hva liker du å høre på om høsten? // Liker du Adele? // Hvem er din favoritt artist? 

- Kornelia

Det er godt å være norsk i Danmark

Som noen av dere kanskje har merket har jeg vært borte en liten stund. Har nemlig feriert i herlige Danmark - og jeg kan atter en gang bekrefte at det er godt å være norsk i Danmark. Gikk mine første steg på dansk jord og siden den gang har vi besøkt Danmark et par ganger i året! 

Vi bodde i år, som tidligere år, på Skallerup Seaside Resort. Stedet ligger idyllisk til kun en halvtimes kjøretur fra Hirtshals. Dette er virkelig et nydelig sted! På feriesenteret er det tid og rom for å være aktiv, men også til å slappe av. Denne gangen spilte jeg badminton et par ganger sammen med pappa, koste meg i badeland og dro på løpeturer. Mamma tok meg også med på spa, noe jeg satt utrolig pris på. Det ble en hel ettermiddag med avslapping og ro. Man merker hvor godt det faktisk er å la alt stress fare bort og rett og slett bare puste. Frisk frukt, hylleblomstsaft, dampbadstuer, boblebad, varme bassenger, massasje og hudbehandlinger gjorde dagen herlig. Hverdagsluksus!

Vi fikk også besøkt de utrolig vakre byene Hjørring og Aalborg! Her ble det både tid til litt shopping, kafébesøk på blant annet Starbucks og hyggelige familiestunder. Allerede nå savner jeg alt ved Danmark. Ser virkelig frem til neste tur! Håper dere alle har hatt en superfin ferie til nå - eller skoleuke! // Har du reist noe sted i ferien? // Liker du å feriere i Danmark?

- AnnaHvor herlig er ikke høsten?

I dag var det enda en herlig høstdag her på Sørlandet. Derfor bestemte vi oss for å gå en liten tur i nærområdet. Ble ikke lange turen, men jeg rakk å vise Karianne, som er på besøk fra Alta, det fineste av Hisøy. Det å gå tur er absolutt undervurdert. Turen ga helt klart mersmak. Solen skinte, naturen strålte i vakre høstfarger og alt var egentlig bare fint. Slike dager er gull verdt!// Hva gjorde du i dag? // Hva synes du om bildene?

- Anna


Bursdagsfeiring

Nå kom jeg akkurat hjem fra Ingers bursdagsfering! Det var så utrolig koselig med mange koselige folk. Det ble masse godteri og pizza, bilder og spill. Vi spilte et spill som het "jentekveld". Det gikk ut på å velge en person i rommet, også trakk du et kort med et par spørsmålalternativer på som du kunne velge mellom, som du da stilte personen. En god del rare spørsmål ble det jo, men, haha, gøy var det! 


Meg med mitt fine bursdagsbarn, Inger ♥Meg, Ingrid og Isabel ♥  meg & Inger 

(hvis noen lurte, så har ikke Anna muligheten til å blogge! Hun kommer tilbake igjen på tirsdag)

- Kornelia 

Høstglede

Hei! Som noen av dere sikkert har merket ble pausen vår litt lenger enn ventet! Nå er vi (endelig) tilbake for fullt med masse inspirasjon til bedre blogging. Vi gleder oss til en herlig høst, og håper dere vil følge oss videre! 


- Anna Sofie & Kornelia

Et lite stopp

Heisann alle søte ♥ Vi har bestemt oss for å ta en liten pause fra bloggen de neste dagene! Grunnet fordi vi rett og slett har mye å gjøre nå i begynnelsen av sommerferien. Vi forlater dere ikke for godt, for vi er tilbake igjen om ca. 2 uker - da blogges vi! 

 

♥ Kornelia & Anna Sofe 

Prana kafé

Er så herlig å sitte på en liten koselig kafé i blant, og det var det vi bestemte oss for å gjøre i dag. Denne gangen var det en liten, søt kafé ved navnet Prana vi havnet på. Vi begge bestilte vår egen jordbær smoothie - som smakte himmelsk! Kafén var utrolig fint innredd, med fint, hvitt design, så vi anbefaler alle som bor i Arendal å besøke Prana kafé neste gang du er i sentrum!Har du besøkt Prana kafé før? Hva har du gjort i dag? 

♥ Kornelia & Anna Sofie 

Les mer i arkivet » Oktober 2013 » September 2013 » Juni 2013
Kornelia - Heisann! Jeg er ei jente på 13 år fra en lite by kalt Arendal. Mye av fritiden min går bort til seiling, dans, foto og mote. Fortiden tar jeg bildene mine med Nikon d7100, et kamera jeg er svært fornøyd med!Anna Sofie - Heihei! Jeg er en 14 (snart 15) år gammel jente fra sørlandsbyen Arendal. Er veldig interessert i dans, foto, interiørdesign og mote. Sitter i distriktskomiteen for Operasjon Dagsverk og i fylkesstyret for Elevorganisasjonen i Aust-Agder. Tar bilder med Canon EOS 600D.


hits