Foto - det beste man kan ha

Ble ganske fornøyd med bildene jeg tok i går! Likte veldig godt lyset og bakgrunn osv, bare en liten feil med fokuseringen iblant, som du kanskje kan se på noen av bildene. En god del tullebilder, men sånt skjer når man tar bilder med de nærmeste!
 Hva synes du om bildene? // Hva liker du å ta bilde av? 

- Kornelia 

a monday in fall

Nå har jeg surret meg inn i et av mors heklet tepper og ser på et par episoder av new girl, mens jeg gomler i meg restene av potetgullet fra helgen. Har endelig en god høst følelse akkurat nå! Føles godt! 

 Etter skolen i dag dro jeg hjem til venninnen min, Agnes. Noe som alltid er utrolig koselig! Kom hjem i rundt 7 tiden, og måtte forte meg ut på veranden for å få med meg de siste lysstrålene for dagen. Gud, det blir mørkt fort nå! Heldigvis klarte jeg å mekke frem noen helt greie bilder før mørket tok helt over! 

Hva synes du om bildene? // Er du glad i høst? 

- Kornelia 

Ut på tur - aldri sur!

Her en dag i høstferien merket jeg at jeg savnet den tradisjonelle søndagsturen. Da jeg var liten var det noe vi alltid gjorde. Uansett vær - dro vi ut på tur om søndagene. Derfor bestemte vi oss i går for å tørke støv av turskoene og komme oss ut i skogen. Egentlig skulle Kornelia være med, men hun kunne desverre ikke.

Ofte kan det være ganske vanskelig å finne ut hvor man skal gå. Her i Arendal finnes det en rekke fine turområder. Likevel hadde vi lyst til å prøve noe nytt. Etter å ha sjekket ut.no fant vi ut at vi skulle bestige Hovdefjell som ligger i nabokommunen Vegårshei. Var litt skeptisk til en topp på hele 525 moh. Det hele ble en utrolig flott tur i vakker natur. Stien slynget seg oppover mellom knauser og myrer - før vi etter et par kilometer fikk se toppen. Like etter satt vi der og kikket utover. Utsikten var helt fantastisk! Søndagsturer kan absolutt anbefales! 

Pleier du å gå søndagsturer?  Hva  gjorde du i går?


- Anna

Lykkelige stunder// Hva synes du om bildene? // Hva gjør deg lykkelig?

- Anna 

Bestemorkos

Bestemor har et utrolig koselig og fotogent hus! Veldig morsom å ta bilder av forskjellige gjenstander når jeg er der. I tillegg har jeg en like koselig bestemor, som jeg er utrolig glad i. Besøker bestemor opp i trøndelig flere ganger i året, og det er alltid like hyggelig å være der. Besøkte bestemor i sommer. Det blir ingen ordentlig sommer uten litt bestemorkos!
Hva synes du om bildene? Hva liker du å ta bilde av? 

- Kornelia

Verdens fineste sted . . .

Riva del Garda ♥


♥ Kornelia

Gårsdagens gleder

Hadde planlagt en rolig dag i går - men det ble det ikke. Mye impulsivt, men hyggelig skjedde. På formiddagen dro Marte, SIlje og jeg ut på tur. Vi gikk til et utsiktspunkt på øya, Boes Utsikt - veldig vakkert. Likte veldig godt turløypen, masse fint å ta bilde av! Senere på dagen dro vi på Nidelv Brygge sammen med mamma. Koste meg med verdens beste kylling/baconsalat servært i hjemmelaget tortillaskål, herlig. Etter dette dro vi hjem til Marte og hilste på den rusissiske delen av familien hennes som var på besøk. Vi spilte blant annet volleyball med fetteren hennes, Yuri. Kjempegøy! Håper dere hadde det like fint i går! Hva gjorde dere i går? Hva synes dere om bildene? 

♥ Anna Sofie

Sommarstemning


Hva synes dere om bildene? 

♥ Anna Sofie 

Les mer i arkivet » Oktober 2013 » September 2013 » Juni 2013
Kornelia - Heisann! Jeg er ei jente på 13 år fra en lite by kalt Arendal. Mye av fritiden min går bort til seiling, dans, foto og mote. Fortiden tar jeg bildene mine med Nikon d7100, et kamera jeg er svært fornøyd med!Anna Sofie - Heihei! Jeg er en 14 (snart 15) år gammel jente fra sørlandsbyen Arendal. Er veldig interessert i dans, foto, interiørdesign og mote. Sitter i distriktskomiteen for Operasjon Dagsverk og i fylkesstyret for Elevorganisasjonen i Aust-Agder. Tar bilder med Canon EOS 600D.


hits