Daniel Wellington

Min snille tante og onkel ga meg denne i bursdagspresang som var i forrige måned (21. August). Jeg hadde ønsket meg klokken i flere måneder, og var såå glad når jeg åpnet gaven og så det var en Daniel Wellington klokke. Dessverrevar  det ikke noen igjen av den typen jeg ville ha i kvinnemodell, så de kjøpte den i herremodell. Forskjelen er bare størrelsen, herremodellen er litt større en kvinnemodellen. Så når jeg først skal ha en så fin og dyr klokke, så ville jeg ha den helt perfekt! Men siden jeg ville bytte i en mindre størrelse, måtte jeg vente i ca. en uke, som ble til en måned til slutt. I går var jeg nede og hentet den, og jeg er så førnøyd! Denne kommer dere nok til å se masse framover på bloggen! 

Forresten, senere i dag drar jeg til Oslo for å seile. Jeg kommer dessverre ikke hjem igjen før på søndag. Men heldigvis kommer Anna hjem i dag, og jeg tror hun kommer godt tilbake på bloggfronten igjen! Vi snakkes til søndag/mandag! 

//Hva synes du om klokken? 

- Kornelia

Les mer i arkivet » Oktober 2013 » September 2013 » Juni 2013
Kornelia - Heisann! Jeg er ei jente på 13 år fra en lite by kalt Arendal. Mye av fritiden min går bort til seiling, dans, foto og mote. Fortiden tar jeg bildene mine med Nikon d7100, et kamera jeg er svært fornøyd med!Anna Sofie - Heihei! Jeg er en 14 (snart 15) år gammel jente fra sørlandsbyen Arendal. Er veldig interessert i dans, foto, interiørdesign og mote. Sitter i distriktskomiteen for Operasjon Dagsverk og i fylkesstyret for Elevorganisasjonen i Aust-Agder. Tar bilder med Canon EOS 600D.


hits