Et lite stopp

Heisann alle søte ♥ Vi har bestemt oss for å ta en liten pause fra bloggen de neste dagene! Grunnet fordi vi rett og slett har mye å gjøre nå i begynnelsen av sommerferien. Vi forlater dere ikke for godt, for vi er tilbake igjen om ca. 2 uker - da blogges vi! 

 

♥ Kornelia & Anna Sofe 

Prana kafé

Er så herlig å sitte på en liten koselig kafé i blant, og det var det vi bestemte oss for å gjøre i dag. Denne gangen var det en liten, søt kafé ved navnet Prana vi havnet på. Vi begge bestilte vår egen jordbær smoothie - som smakte himmelsk! Kafén var utrolig fint innredd, med fint, hvitt design, så vi anbefaler alle som bor i Arendal å besøke Prana kafé neste gang du er i sentrum!Har du besøkt Prana kafé før? Hva har du gjort i dag? 

♥ Kornelia & Anna Sofie 

Koselig søndags båttur

Har vært en nydelig dag her i Arendal. Startet av med regn og skyer, men etterhvert tittet sola fram bak skyene. I den anledningen dro jeg, Katrine, Shirin og Agens ut på båttur. Først besøkte vi min favorittøy - seilerhytta. Der ble det grilling av pølser og mye latter og kos. Etter hvert kjørte vi ut til en øy kalt merdø. Var en stund siden jeg hadde vært der, og jeg hadde helt glemt hvor fin øya faktisk var! For dere som bor i Arendal - besøk merdø så fort som mulig - helt utrolig nydelig! Etter i dag kom sommerfølelsen virkelig fram, og kan ikke annet enn å glede meg til sommerferien! 

Hvis du har lest bloggen vår en stund, vet du at båten min (kornelia) har blitt stjålet. HELDIGVIS fant vi den tilbake igjen, uskadd og i godt behold! Sommerferien er reddet ♥

 Har du vært på båttur i år? Hva har du gjort i dag? 

♥ Kornelia

Superenkel sommerdessert!

Om sommeren skjer ofte ting litt brått. Kanskje du plutselig får besøk av noen venner - og gjerne vil servere noe godt? Det har i alle fall skjedd meg en rekke ganger. Da kan det være veldig greit å kunne lage noe raskt og enkelt, men samtidig kjempegodt. Hos en venninne forrige uke fikk jeg servert dette.

Alt du trenger er:

- vaniljeis
- noen bær
- sjokolade/sjokoladesaus (eller begge deler, noe jeg foretrekker) Har du laget noe lignende før? fristet? 

♥ Anna Sofie 

Himmelsk Limonade

Det er ikke ofte jeg kaller noe himmelsk - men i dette tilfellet er ingen andre ord passende. For ikke lenge siden smakte jeg limonaden med smak av sitron fra Sunniva. Da jeg så den i butikkhyllen var jeg litt skeptisk. Har smakt sitronlimonade i Italia flere ganger - og tenkte at denne ikke kunne måle seg med den italienske. Likevel ga jeg den en sjanse. Er utrolig gald for at jeg gjorde det. Limonaden smaker helt fantastisk, som en sommerdrøm. Er det noe du burde smake i sommer, så er det denne! Har du smakt denne før? Har du en yndlingsdrikk?

♥ Anna Sofie 

Good mornin' sunshines

Heisann alle søte ♥ Akkurat nå nyter jeg siste helg før ferien med en skål med bær og banan, og et gammelt nummer av det nye ved siden av meg. Senere i dag blir det en type avslutningsfest for seilingen med morsomme seilaser og grillmat. Skal ta med meg et par venninner og kameraet, så jeg tror ikke mangel på bilder skal bli noe problem. (hihi) Tror dette kommer til å bli en helt fantastisk dag - gleder meg! 


Hva skal du i dag? 

♥ Kornelia

Verdens fineste sted . . .

Riva del Garda ♥


♥ Kornelia

Slapp onsdag

Hei og hopp ♥ Når jeg kom hjem i dag, satt jeg meg med en gang foran pc-en for å se første episode i sesong 4 av Pretty Little Liars. Har sett alle episodene så langt, og det er nok et av mine favoritt programmer! Ellers har jeg slappet litt av og tatt noen (mislykket) bilder av meg selv til bloggen, haha. Nå skal jeg gjøre ferdig et RLE prosjekt til i morgen, så snakkes vi senere! 

Ser du på PLL? Hvordan har din dag vært? 

♥ Kornelia

My little reading corner

Kom hjem fra en liten seilingsøkt for så ikke altfor lenge siden. Det var velidg mye vind i dag, noe som gjorde treningen ekstra slitsom og morsom! Noe som var mindre gøy, var at jeg fant sanstøen (motorbåt) min stjålet! Utrolig trist, men jeg håper vi finner den tilbake, noe som er godt mulig vi gjør! Tvi, tvi!

Når jeg kom hjem tok jeg meg en varm og herlig dusj, fikk lagd meg god te og leste enda et kapittel i City of Fallen Angles. Er på fjerde bok i serien the mortal instruments, og har bare én siste bok før jeg har fullført serien. Gleder meg til å få kjøpt meg noen nye bøker til bokhyllen min! Forresten, det er noen som har etterpsurt etter hvilke bok-kanaler jeg følger med på, så jeg tenkte jeg kunne poste et eget innlegg om dem en gang. Høres det bra ut? 

Anna har en kort periode borte fra bloggen i et par dager framover. Er mye som skjer for henne fortiden, og hvis hun skal plusse på tid til blogg, blir det litt for mye! Håper alle forstår!

Har dere lest the mortal instruments? Hva har dere gjort i dag? 

♥ Kornelia 

Gårsdagens gleder

Hadde planlagt en rolig dag i går - men det ble det ikke. Mye impulsivt, men hyggelig skjedde. På formiddagen dro Marte, SIlje og jeg ut på tur. Vi gikk til et utsiktspunkt på øya, Boes Utsikt - veldig vakkert. Likte veldig godt turløypen, masse fint å ta bilde av! Senere på dagen dro vi på Nidelv Brygge sammen med mamma. Koste meg med verdens beste kylling/baconsalat servært i hjemmelaget tortillaskål, herlig. Etter dette dro vi hjem til Marte og hilste på den rusissiske delen av familien hennes som var på besøk. Vi spilte blant annet volleyball med fetteren hennes, Yuri. Kjempegøy! Håper dere hadde det like fint i går! Hva gjorde dere i går? Hva synes dere om bildene? 

♥ Anna Sofie

Les mer i arkivet » September 2013 » Juni 2013 » Mai 2013
Kornelia - Heisann! Jeg er ei jente på 13 år fra en lite by kalt Arendal. Mye av fritiden min går bort til seiling, dans, foto og mote. Fortiden tar jeg bildene mine med Nikon d7100, et kamera jeg er svært fornøyd med!Anna Sofie - Heihei! Jeg er en 14 (snart 15) år gammel jente fra sørlandsbyen Arendal. Er veldig interessert i dans, foto, interiørdesign og mote. Sitter i distriktskomiteen for Operasjon Dagsverk og i fylkesstyret for Elevorganisasjonen i Aust-Agder. Tar bilder med Canon EOS 600D.


hits