Antrekk 30. September tjuetrettenjakke bik bok // genser & lue gina tricot // bukse vero moda // sko converse 

Bursdagsfeiring

Nå kom jeg akkurat hjem fra Ingers bursdagsfering! Det var så utrolig koselig med mange koselige folk. Det ble masse godteri og pizza, bilder og spill. Vi spilte et spill som het "jentekveld". Det gikk ut på å velge en person i rommet, også trakk du et kort med et par spørsmålalternativer på som du kunne velge mellom, som du da stilte personen. En god del rare spørsmål ble det jo, men, haha, gøy var det! 


Meg med mitt fine bursdagsbarn, Inger ♥Meg, Ingrid og Isabel ♥  meg & Inger 

(hvis noen lurte, så har ikke Anna muligheten til å blogge! Hun kommer tilbake igjen på tirsdag)

- Kornelia 

Bestemorkos

Bestemor har et utrolig koselig og fotogent hus! Veldig morsom å ta bilder av forskjellige gjenstander når jeg er der. I tillegg har jeg en like koselig bestemor, som jeg er utrolig glad i. Besøker bestemor opp i trøndelig flere ganger i året, og det er alltid like hyggelig å være der. Besøkte bestemor i sommer. Det blir ingen ordentlig sommer uten litt bestemorkos!
Hva synes du om bildene? Hva liker du å ta bilde av? 

- Kornelia

Høstglede

Hei! Som noen av dere sikkert har merket ble pausen vår litt lenger enn ventet! Nå er vi (endelig) tilbake for fullt med masse inspirasjon til bedre blogging. Vi gleder oss til en herlig høst, og håper dere vil følge oss videre! 


- Anna Sofie & Kornelia

Les mer i arkivet » Oktober 2013 » September 2013 » Juni 2013
Kornelia - Heisann! Jeg er ei jente på 13 år fra en lite by kalt Arendal. Mye av fritiden min går bort til seiling, dans, foto og mote. Fortiden tar jeg bildene mine med Nikon d7100, et kamera jeg er svært fornøyd med!Anna Sofie - Heihei! Jeg er en 14 (snart 15) år gammel jente fra sørlandsbyen Arendal. Er veldig interessert i dans, foto, interiørdesign og mote. Sitter i distriktskomiteen for Operasjon Dagsverk og i fylkesstyret for Elevorganisasjonen i Aust-Agder. Tar bilder med Canon EOS 600D.


hits