Superenkel sommerdessert!

Om sommeren skjer ofte ting litt brått. Kanskje du plutselig får besøk av noen venner - og gjerne vil servere noe godt? Det har i alle fall skjedd meg en rekke ganger. Da kan det være veldig greit å kunne lage noe raskt og enkelt, men samtidig kjempegodt. Hos en venninne forrige uke fikk jeg servert dette.

Alt du trenger er:

- vaniljeis
- noen bær
- sjokolade/sjokoladesaus (eller begge deler, noe jeg foretrekker) Har du laget noe lignende før? fristet? 

♥ Anna Sofie 

Himmelsk Limonade

Det er ikke ofte jeg kaller noe himmelsk - men i dette tilfellet er ingen andre ord passende. For ikke lenge siden smakte jeg limonaden med smak av sitron fra Sunniva. Da jeg så den i butikkhyllen var jeg litt skeptisk. Har smakt sitronlimonade i Italia flere ganger - og tenkte at denne ikke kunne måle seg med den italienske. Likevel ga jeg den en sjanse. Er utrolig gald for at jeg gjorde det. Limonaden smaker helt fantastisk, som en sommerdrøm. Er det noe du burde smake i sommer, så er det denne! Har du smakt denne før? Har du en yndlingsdrikk?

♥ Anna Sofie 

Les mer i arkivet » September 2013 » Juni 2013 » Mai 2013
Kornelia - Heisann! Jeg er ei jente på 13 år fra en lite by kalt Arendal. Mye av fritiden min går bort til seiling, dans, foto og mote. Fortiden tar jeg bildene mine med Nikon d7100, et kamera jeg er svært fornøyd med!Anna Sofie - Heihei! Jeg er en 14 (snart 15) år gammel jente fra sørlandsbyen Arendal. Er veldig interessert i dans, foto, interiørdesign og mote. Sitter i distriktskomiteen for Operasjon Dagsverk og i fylkesstyret for Elevorganisasjonen i Aust-Agder. Tar bilder med Canon EOS 600D.


hits